Новини

Европейски ден на спорта

Днес НУ"Св. Св. Кирил и Методий" се вкючи в отбелязването на Европейския ден на спорта. Под ръководството на г-н Спас Манушкин и класните ръководители, учениците участваха в различни спортни игри. Децата се заредиха с емоции и добро настроение!

Научи повече


НП „Иновации в действие“

В продължение на три дни ученици и учители от НУ „Св. Св. Кирил и Методий“- гр. Разлог взеха участие в НП „Иновации в действие“ в 139 ОУ“ Захарий Круша“ –гр. София.

Научи повече


"Парад на буквите"

Цветен и пъстър парад на буквите създадоха учениците от II „б“ клас при НУ “ Св. Св. Кирил и Методий“ град Разлог в Читалище "15 септември 1903-1909 г.". Те посветиха вечер на буквичките и техните създатели - светите братя Кирил и Методий под надслов „ Слава вам, творци велики“. С много стихове, песни и танци те показаха, че знанието е ключ към успеха, за да знаеш трябва да четеш, а за да четеш трябва да знаеш буквичките. Призоваха ни да уважаваме и пазим своето най-голямо богатство и гордост – словото и никога не забравяме миналото и делото на светите братя Кирил и Методий, докато вървим напред към бъдещето!

Научи повече